Hi, Ik ben Angela

Hier vertel ik mijn persoonlijke verhaal over wat voeding voor mijn gezondheid heeft betekend.

 


Voeding & Gezondheid

Mijn verhaal

Als kind en ook later toen ik ouder was, had ik vaak last van keelpijn en zag ik sterretjes als ik te snel opstond.

Vanaf mijn 20e, toen ik ging studeren en op mezelf ging wonen, kreeg ik ook last van vermoeidheidsklachten. 

De vermoeidheidsklachten bleven aanhouden en na mijn twee zwangerschappen kwamen daar door de jaren heen meer steeds meer vage  gezondheidsklachten bij. 

Ik kreeg last van klachten als,

opgeblazen gevoel in mijn maag 

gewichtstoename,

darmklachten,

menstruatieklachten, 

rusteloze benen,

ouderdomsvlekken, 

jeukende huid, 

broze nagels, 

lichte steken in mijn bekken, 

hoofdpijn, 

vaker plassen, 

vaak grieperig voelen,

piep in mijn oor, soms, 

een vlekje voor mijn ogen, soms,

opvliegers, 

angsten, 

brainfog (hersenmist), 

hart dat af en toe vreemd klopte,

hielkloven,

en meer..

Ik begreep niet waarom ik deze klachten allemaal kreeg. Het konden (toen) nog geen overgangsklachten zijn en ik leefde bovendien redelijk gezond (dacht ik). Doktersbezoek, andere voeding, andere 'life style', het hielp niet. Ik miste een duidelijk handvat wat me zei wat wel en niet goed voor me was.

Ergens in mijn onderbewustzijn wist ik dat het met VOEDING te maken moest hebben, maar hoe? Ik had geen idee. De ene keer hoorde je dat dit gezond was en de andere keer weer niet. Ik kon daar voor mijn gevoel niet op vertrouwen.

Op een dag viel mijn blik bij toeval op het boek, Life Changing Foods van Anthony William (Medical Medium) en meteen zei iets in mij dat ik dit boek moest kopen. 

Vanaf het moment (februari 2018), dat ik zijn boek(en) ben gaan lezen, zijn radioshows heb gevolgd, zijn adviezen stap voor stap opvolgde, begon mijn gezondheid te verbeteren. De informatie die hij gaf klonk logisch en voelde voor mij goed. Sommige klachten verdwenen heel snel, anderen duurden wat langer en weer anderen zijn er nog steeds, maar zie ik heel langzaam verbetering.

Inmiddels ben ik grotendeels klachtenvrij, 16 van de 20 bovengenoemde klachten zijn verdwenen, heb ik meer energie, zit ik beter in mijn vel, zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel als spiritueel, weet ik wat ik wel en beter niet kan eten en heb ik er een passie voor gezond en lekker eten bijgekregen.

 

Wil je weten wat ik voor jou kan doen?

Bel, app of mail me gerust.

GA NAAR CONTACT

Anthony William, Medical Medium TM zet zich in om de gezondheid van mensen wereldwijd te verbeteren waaronder grote wereldsterren als, Silvester Stalone, Novak Djocovic, Pharrell Williams, Robert de Niro, Naomi Campbel, Kim Kardashian etc. Hij werkt met Spirit. Spirit sprak voor het eerst tegen hem toen hij 4 jaar oud was. Hij vertelde hem dat hij tegen zijn oma moest zeggen dat ze naar de dokter moest gaan omdat ze longkanker had, wat ook zo bleek te zijn.

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.