Voedingsadvies/online cursus start vanaf medio Januari

Ik help je met het vinden van nieuwe gezonde gewoontes, die je zullen helpen bij je uiteindelijke doel,

A Happy Healthy Life!

Ik maak gebruik van het werk van Anthony William, Medical Medium (TM), mijn eigen ervaring en intuïtie.

Voedingsadvies

Ik begeleid je gedurende 3 weken

Hoe werkt het?

1.  1e consult

Vooraf wordt een vragenlijst m.b.t. je gezondheidsklachten en je voedingspatroon doorgenomen.

Dit kan telefonisch, via facetime/zoom of op de praktijk.

 

2.  Basis- en gericht advies

Naast een basis advies krijg je een advies mee die specifiek gericht is op jouw gezondheidsklachten.

 

3.  Toegang tot de online omgeving van de website

Na het eerste gesprek krijg je toegang tot de online omgeving op de website. Hier vind je sheets met informatie over voeding, recepten en video's waar je mee aan de slag kunt.

 

3. Contact

Gedurende 3 weken hebben we wekelijks even contact en bespreken we je voortgang en de dingen waar je tegenaan loopt. Dit kan telefonisch, per mail of via zoom/facetime of op de praktijk.

Tussendoor kun je korte vragen per mail stellen. 

 

4. Nazorg

Na de eerste 3 weken kunnen we nog een contact moment inplannen als je wilt.

 

Wil je graag op een andere manier gecoacht worden dan is dit altijd bespreekbaar. 

 

Het maakt niet uit hoe je gezondheid op dit moment is, 
ik begeleid je graag op je reis naar een happy healthy life. 

 

Een greep uit de onderwerpen

First thing in the morning

Hydratatie

Detox Smoothie

Bleekselderijsap

Tussendoortjes

Wat je beter niet kunt eten

Vervangers

Fruit Angst

Supplementen

Detox reacties

Smoothies

Ontbijt, lunch en diner

Koek & Cake recepten

Koffie & Thee

Noten & Zaden

En meer ...

Heb je het gevoel dat je niet weet wat je nu beter wel en niet kunt eten als het om je gezondheid gaat omdat dan weer dit en dan weer dat wordt gezegd over voeding. Ben je dit gevoel beu en wil je een richtlijn die duidelijk, makkelijk vol te houden is en werkt (voor miljoenen mensen over de hele wereld)?

Dit gevoel had ik voordat ik met de informatie van Medical Medium, Anthony William, aan de slag ging.

Ik wist echt niet wat wel en niet goed voor me was, maar ondertussen is me veel duidelijk geworden. Door veel te lezen en zijn adviezen op te volgen begon mijn gezondheid stap voor stap te verbeteren. Soms ging het snel, soms langzaam.

Wil jij een handleiding krijgen om je gezondheid te verbeteren? 

Dan is dit voedingsadvies met online 'cursus' informatie wellicht iets voor jou. De online informatie begeleid je stap voor stap m.b.v. sheets en video's. Je kunt het in je eigen tijd doen. Dus geen druk.

Maar moet ik dan niet allerlei ingewikkelde dingen gaan eten? Zul je je misschien afvragen. Nee. Je hoeft absoluut niet bang te zijn dat het te gecompliceerd is. Het gaat er vooral om dat je lekker eet waarbij je je goed voelt.

Je zult wel bepaalde voeding moeten laten staan, of gedeeltelijk, als je je gezondheid wilt verbeteren. Daarvoor in de plaats hoef je alleen maar meer fruit en groente te eten. 

In de cursus leg ik je uit waarom het belangrijk is dat je bepaalde voeding beter kunt laten staan en waarom je andere voeding juist meer moet eten voor een betere gezondheid. Als je begrijpt waarom, word het makkelijker om bepaalde voeding te laten staan. 

Stap voor stap kun je de voedingsadviezen invoeren waardoor je zelf gaat ervaren welk effect het op je lichaam heeft.

Elke stap die je zet helpt je op weg naar een betere gezondheid. 

Heb geduld als het om je gezondheid gaat. Je komt er wel, al zullen sommige dagen voelen als 3 stappen vooruit en 2 achteruit.

Het lichaam heeft tijd nodig om alle oude rommel, die je de afgelopen jaren in je lichaam hebt verzameld, op te ruimen. Het gaat niet van vandaag op morgen, maar er zal zeker vooruitgang zijn bij elke stap die je zet. Houd dat in gedachten.

Je lichaam doet er alles aan om je gezondheid op peil te houden, zolang je het de juiste voeding geeft is hij daar ook toe in staat.

Voeding werkt niet alleen op lichamelijk niveau, ook op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau kan goede voeding iets voor je betekenen. Doordat je oude rommel op gaat ruimen ontstaat er meer ruimte en 'licht'. Dit 'licht' komt van gezonde voeding en heeft een positief effect op je humeur en dagelijkse zorgen.

De informatie van Anthony William, Medical Medium is uniek in zijn soort en komt uit een andere (hogere) bron dan de reguliere voedingsadviezen. Je zult dus informatie krijgen die je nergens anders hoort. Als je hiervoor open staat dan is dit wellicht iets voor jou. 

Denk aan al die mensen die je zijn voorgegaan wereldwijd en nu in staat zijn om hun lichaam en dat van hun naasten op de juiste manier te voeden. Ook jij kunt dit leren als je wilt.

Vraag je je misschien af of je het wel kunt, een nieuw voedingspatroon volgen? Wees niet bang. Je hoeft je niet in allerlei bochten te wringen. Elke stap is een stap. Jij kunt doen waar je je goed bij voelt en wat je vol kunt houden.

Denk je misschien, ik heb hier geen tijd voor. Weet dan dat het adviezen voor het leven zijn. Je hoeft alles van vandaag op morgen te doen. En omdat je toegang tot de informatie op de website hebt zolang als je wilt kun je steeds weer terug gaan en opnieuw beginnen als dat nodig is. De meeste stappen zijn overigens vrij eenvoudig in te passen in je leven.

Ik zou zeggen, wacht niet langer en ga ervoor. Kijk wat het voor je oplevert. 

Niet geschoten is altijd mis zeggen ze...

Mocht je na 4 weken geen enkel resultaat zien m.b.t. je gezondheid, dan geldt een geld terug garantie van het volledige bedrag. Hierbij is het belangrijk dat je kunt aantonen dat je de informatie op de website hebt doorgenomen en met de adviezen aan de slag bent gegaan.

YOU CAN HEAL!

Neem contact op

Bleekselderijsap verandert het leven van miljoenen mensen wereldwijd. Leer alles over bleekselderijsap, hoe je het maakt, wat het voor je kan doen etc.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het gratis 'E-book',

Bleekselderijsap, Life Changing!

Instagram

Je kunt me (binnenkort) ook volgen op Instagram. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.