Hoi, Ik ben Angela

Ik hou van yoga, wandelen, lezen, film, spiritualiteit gezond eten en ...

ik help je graag op weg naar een 

Happy Healthy Life!

 


VOETREFLEX & IK 

 

Omdat ik niet wist wat ik wilde gaan studeren ging ik de Heao doen en heb daarna verschillende jaren in de financiële sector gewerkt. Dit voelde voor mij echter niet als mijn roeping.

Mijn interesse lag in de Oosterse ziens- en geneeswijze en ik wilde mensen helpen. Ik veranderde van richting en koos voor de 3 jarige opleiding Voetreflexologie. Ook volgde ik de Hbo medische basiskennis, zwangerschaps-, fertiliteits-, baby reflexology en een cursus intuitief coaching.

Ik vind het iedere keer weer bijzonder en mooi om te zien dat het lichaam wordt gereflecteerd in de voeten en dat je via de voeten het lichaam kunt behandelen. 

Mijn vak voer ik met veel liefde en toewijding uit. 

Ik vind het fijn als ik cliënten gelukkiger naar huis mag zien gaan.

X Angela

Maak een afspraak

Voeding & Gezondheid

Mijn verhaal

Als kind had ik vaak last van keelpijn en zag ik sterretjes als ik te snel opstond.

Vanaf mijn 20e, toen ik ging studeren en op mijzelf ging wonen, kreeg ik last van vermoeidheidsklachten. 

De vermoeidheidsklachten bleven aanhouden en na mijn twee zwangerschappen kwamen daar door de jaren heen meer gezondheidsklachten bij. 

Ik kreeg last van klachten als,

opgeblazen gevoel in mijn maag 

gewichtstoename,

darmklachten,

menstruatieklachten, 

rusteloze benen,

ouderdomsvlekken, 

jeukende huid, 

broze nagels, 

lichte steken in mijn bekken, 

hoofdpijn, 

vaker moeten plassen, 

vaak licht grieperig voelen,

piep in mijn oor, soms, 

een vlekje voor mijn ogen, soms,

opvliegers, 

angsten, 

brainfog (hersenmist), 

hart dat af en toe vreemd klopte,

hielkloven,

en meer..

Ik begreep niet waarom ik deze klachten allemaal kreeg. Het konden (toen) nog geen overgangsklachten zijn en ik leefde bovendien redelijk gezond (dacht ik).

Ergens in mijn achterhoofd wist ik dat het met VOEDING te maken moest hebben.

Op een dag viel mijn blik bij toeval op het boek, Life Changing Foods van Anthony William, Medical Medium en meteen zei iets in mij dat ik dit boek moest kopen. 

Vanaf de dag dat ik zijn boek(en) ben gaan lezen, zijn vele radioshows heb gehoord en ik de adviezen begon op te volgen, verbeterde mijn gezondheid stap voor stap.

Inmiddels ben ik grotendeels klachtenvrij (85 tot 100%), heb ik meer energie, zit ik beter in mijn vel en heb ik er een passie voor gezond en lekker eten bij gekregen.

Anthony William, Medical Medium TM zet zich voor de volle 100% in om de gezondheid van mensen wereldwijd te verbeteren waaronder grote wereldsterren als, Silvester Stalone, Novak Djocovic, Pharrell Williams, Robert de Niro, Naomi Campbel, Kim Kardashian etc. Hij werkt met Spirit. Spirit sprak voor het eerst tegen hem toen hij 4 jaar oud was. Hij vertelde hem dat zijn oma naar de dokter moest gaan omdat ze longkanker had, wat ook zo bleek te zijn.

Mocht je dit wat wazig vinden klinken, wat ik me kan voorstellen, denk er dan aan dat hij de afgelopen 35 jaar wereldwijd al miljoenen mensen heeft geholpen met hun gezondheidsklachten.

Mocht je twijfelen? 

JUST GIVE IT A TRY!

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Boeken Anthony William, Medical Medium

1. Medical Medium

2. Life Changing Foods

3. Thyroid (Schildklier) Healing

4. Liver Rescue

5. Celery Juice (Bleekselderijsap)

6. Cleanse to Heal

Bleekselderijsap verandert het leven van miljoenen mensen wereldwijd. Lees hoe je het maakt, wat het voor jouw gezondheid kan betekenen etc.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het gratis E-book,

Bleekselderijsap, Life Changing!

 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.